Affärer utvecklas när människor möts

Probiznet skapar kreativa möten mellan människor och företag, där fokus är framtidsorienterad verksamhetsutveckling, kompetensutbyte och medarbetarengagemang.

 Vår bas är Stockholm och Växjö, men vårt arbetsfält är hela världen.


 

HR-trender 2018

Vi kommer under 2018 arrangera en resa till San Francisco och Silicon Valley med inriktning på HRIT, Human Resours och Informationsteknologi. Vårt fokus kommer vara digitalisering av HR och framtidens arbetsplatser. 
 Vi planerar att besöka LinkedIn, Workday, SuccessFactor, Google för att nämna några av alla de världsledande företag som ur ett HR-perspektiv är trendbildande och spännande och som finns med sina huvudkontor och utvecklingscentran här i Sillicon Valley.  Vi kommer också att deltaga på något större HR-event besöka Stanförd University och Institute for the Future.
  Är du HR-chef, konsult eller entreprenör inom HR-området så får du inte missa detta unika tillfälle. Vill du veta mer så beställ vårt nyhetsbrev.
 

Hongkong/Shanghai

Probiznet genomförde en inspirationsresa till Hong Kong, Hangzhou och Shanghai under oktober månad 2017. Vi besökte Electronik Fair i Hongkong som är en godisbutik för oss som älskar ny teknik och innovationer. Sedan besökte vi ett av Asiens snabbast växande företag, Tendcent som är kända för WeChat och självstyrande bilar. Efter Hongkong flög vi till Kina och Hangzhou som brukar kallas för "Kinas Silicon valley". Här besökte vi utvecklingscentret för Geely, Volvos kinesiska ägare. Vi gjorde också ett besök på Alibaba som är världens ledande e-handelsplattform. I Shanghai
blev vi väl mottagna av  HM:s asienkontor, Business Sweden och Handelsbanken. En vecka med många inressanta möten och upplevelser. Vill du läsa mer så kolla in på vår blogg. 

 

Business360

Vår metod Business360 har vi utvecklat tillsammans med våra kunder.
En metod som på ett engagerat och kreativt sätt, snabbt sätter fokus på förändringsbehov och utvecklingsmöjligheter. Med den gemensamma bilden av nuläget och vägen framåt är det enkelt att prioritera och agera.
  Vill du veta mer så beställ vårt nyhetsbrev.

San Francisco 2016

San Francisco och
Silicon Valley 2016

Inspirations- och kunskapsresa i samverkan med Information Engineering Center i Linnéregionen.
Läs mer...

Frankfurt 2015

Motormässan IAA Cars i
Frankfurt 2015

Studieresa för Miljöfordon Sveriges nätverk.
Läs mer...

Dreamforce 2014

Dreamforce och Silicon Valley 2014
Inspirations- och trendspaning med deltagande på Dreamforce i samverkan med Dataföreningen i Sverige.
Läs mer...

Kundreferenser

Jag har anlitat Probiznet som min och ledningsgruppens rådgivare, pådrivare och inspiratör när det gäller affärs- och kompetensutveckling. Vi är ett expansivt tillväxtföretag inom vattenrening som genomfört organisatoriska förändringar parallellt med produktutveckling och kompetensförstärkning och därigenom kunnat ökat vår lönsamhet med flera hundra procent. Vi är mycket nöjda med Probiznets konsultinsatser och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2017.

Martin Höjer, VD Aqua Experten

4,8/5,0

Kundnöjdhet

83

Antal kunder

100%

Leveransprecision