Affärer utvecklas när människor möts

Probiznet skapar kreativa möten mellan människor och företag, där fokus är framtidsorienterad verksamhetsutveckling, kompetensutbyte och medarbetarengagemang.

 Vår bas är Stockholm och Växjö, men vårt arbetsfält är hela världen.


 

Hongkong/Shanghai

Den 14-22 oktober arrangerar vi en fantastisk resa till Hong Kong, Hangzhou och Shanghai. Vad sägs om besök på Geerly Cars och Alibaba och på andra spännande och innovativa företag inom informationsteknologi, elektronik och hårdvarutillverkning? 
  De flesta företagen vi kommer besöka är asiatiska, men det lär bli ett och annat besök med kopplingar till Sverige också. kanske IKEA. 
  Vi besöker en av världens största IT-mässor, Electronics Fair 2017 i Hongkong under en dag. En godisbutik för den som är intresserad av de senaste innovationerna inom teknikområdet.
 Utöver allt detta så ska vi uppleva den österländska kulturen och få tid till att etablera nya affärskontakter. 

Resan har varit efterfrågad och vi har nu endast ett fåtal platser kvar, så är du  intresserad att följa med så  läs mer om resan. 

San Francisco

Vi kommer under 2018 arrangera en resa till San Francisco och Silicon Valley med inriktning på HR, Human Resours Management.
 Vi planerar besök hos LinkedIn, Workday, SuccessFactor, Google för att nämna några av alla de världsledande företag som ur ett HR-perspektiv är trendbildande och spännande. Vi kommer och deltaga på något större HR-event som arrangeras i SF samt även besöka Stanförd University och Institute for the Future.
  Är du intresserad att få löpande information om resan så anmäl ditt intresse för vårt nyhetsbrev.
 
 

Business360

Vår metod Business360 har vi utvecklat tillsammans med våra kunder. En arbetsmodell som snabbt öppnar upp möjligheter till verksamhetsutveckling och tillväxt genom den kreativa och engagerande processen.
  Vill du veta mer så beställ vårt nyhetsbrev.

San Francisco och
Silicon Valley 2016

Inspirations- och kunskapsresa i samverkan med Information Engineering Center i Linnéregionen.
Läs mer...

Tidigare projekt

Motormässan IAA Cars i
Frankfurt 2015

Studieresa för Miljöfordon Sveriges nätverk.
Läs mer...

Dreamforce och Silicon Valley 2014
Inspirations- och trendspaning med deltagande på Dreamforce i samverkan med Dataföreningen i Sverige.
Läs mer...

Kundreferenser

Jag har anlitat Probiznet som min och ledningsgruppens rådgivare, pådrivare och inspiratör när det gäller affärs- och kompetensutveckling. Vi är ett expansivt tillväxtföretag inom vattenrening som genomfört organisatoriska förändringar parallellt med produktutveckling och kompetensförstärkning och därigenom kunnat ökat vår lönsamhet med flera hundra procent. Vi är mycket nöjda med Probiznets konsultinsatser och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2017.

Martin Höjer, VD Aquaexperten

4,8/5,0

Kundnöjdhet

68

Antal kunder

100%

Leveransprecision