Probiznet blir Business Partner med SACC -SF

Probiznet har blivit Business Partner med The Swedish-American Chambers of Commerce (SACC- SF) i San Francisco och Silicon Valley.
    Detta innebär att vi nu får en samarbetspartner med ett stort och intressant nätverk av svenska och utländska företag med koppling till San Francisco och Silicon Valley, säger Ola Johansson som är medgrundare och delägare av Probiznet. Vi har arrangerat nätverksresor för IT-branschen till denna innovativa region sedan 2013 och på egen hand byggt upp ett stort kontaktnät av världsledande företag.  LinkedIn, Prezi, Tesla, Stanford University och Institute for the Future är bara några av alla de intressanta företag som vi besökt under våra resor och som vi idag har kontakter med, berättar Ola. 
    I mars i år så reser en grupp HR-chefer och entreprenörer inom digital HR-utveckling till San Francisco och Silicon Valley för att trendspana,utbyta erfarenheter och inte minst knyta nya kontakter med kollegor på svenska och amerikanska företag. I samarbete med SACC - SF/Silicon så genomförs ett stort nätverksmingel i San Francisco den 19 mars där Probiznet är initiativtagare och värd. Ola berättar att det kommer skrivas artiklar från detta event och även från de företagsbesök som genomförs under den vecka som den svenska delegationen är på plats. Är du intresserad av att ta del av dessa artiklar och blogg-inlägg så anmäl ditt intresse här