Häng med oss på
            HR-resa Till
            San Francisco

                                16-23 mars 2019

Initiativtagare och värd för resan

Knowit Insight är managementkonsulter som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. Vårt sätt att arbeta, och hur vi organiserar oss, matchar dagens föränderliga värld. 
After all - that’s our business!

Det finns några få platser kvar, så om du är nyfiken och vill veta mer om denna unika möjlighet att inspireras och utveckla nya HR-kontakter, så hör av dig nu direkt!

RESEFAKTA

DATUM
Knowit Insights styrkeområde HRM arrangerar i samarbete med researrangören Probiznet en inspirations- och nätverksresa till San Francisco och Silicon Valley den 16–23 mars 2019. Utresa sker från Arlanda (ARN) lördagen den 16 mars kl 09:55 med mellanlandning i Köpenhamn (KPH), där möjlighet även finns för ombordstigning. Ankomst till San Francisco (SFO) 15:30 (lokal tid). Hemresan startar från SFO fredagen den 22 mars kl 18:30 och via mellanlandning på KPH så ankommer vi till ARN lördagen den 23 mars kl 16:30. 

PROGRAM
Vi kommer att besöka LinkedIn, Institute for the Future, Stanford University, Google och flera andra högintressanta företag som ligger i spets när det gäller HR-digitalisering, HR Tech och att skapa framtidens arbetsplatser och TEAS-organisationer.  Utöver att inspireras och utbyta erfarenheter kollegor emellan så ska vi naturligtvis också uppleva den pulserande och mångkulturella storstaden och de fantastiskt vackra omgivningarna.
Läs vårt ramprogram

ANMÄLAN
Om du idag jobbar inom HR-området, är nyfiken på de senaste trenderna och vill bygga nätverk av kollegor - tveka inte att anmäla dig direkt. Resan är nämligen begränsad till 23 deltagare och det finns idag endast ett fåtal platser kvar. Principen som gäller är "först till kvarn".

Sista anmälningsdag är den 14 december 2018 och därefter om plats finns tillgänglig.

FRÅGOR
Har du frågor eller synpunkter så hör gärna av dig till oss via vår kontaktsida.
 

PRIS 
Resans pris är totalt 39 900 SEK per deltagare, exkl moms. Priserna är baserade på valutan i september 2018.

Priset inkluderar;

 • Flyg t/r Arlanda-San Francisco med SAS ekonomiklass (inkl standard catering, dryck och incheckning av bagage enligt gällande regler).
 • Transfer till hotell. Välkomstmiddag. 
 • Inkvartering totalt 6 nätter, del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell (Hilton eller motsvarande standard med tillgång till wifi, träning, samlingslokal, restaurang/bar o dyl).
 • Stor amerikansk frukostbuffe under 6 dagar. 
 • Egen transferbuss under hela vistelsen som hämtar och lämnar vid vårt hotell.
 • Företagsbesök med presentationer och intressanta föreläsningar. Vi kommer också även arrangera en nätverksträff där vi bjuder in några amerikanska kollegor inom HR-området för gemensamt erfarenhetsutbyte och kanske också samarbeten.
 • Guidad utflykt till Golden Gate och Napa Valley för den som så önskar (se tillägg nedan)
 • Svensktalande reseledare som medföljer på hela resan.
 • Service och bagageavgifter på hotellet.
Vi reserverar oss även för prisökning utanför vår kontroll, såsom Force Majeure, konkurs, tidtabellförändringar, nya flygskatter, bränsletillägg etc.


TILLÄGG
Mot ett tillägg av 1200 SEK så kan du under din "fridag" följa med på en underbar utflykt till Napa Valley och Sonoma där vi gör ett vingårdsbesök med rundvandring och vinprovning. Efteråt äter vi picnic ute bland vinrankorna. På resan i vår egen chartrade buss så gör vi ett fotostopp vid Golden Gate och om intresse finns även ett stop på en outlet med märkeskläder och parfym.

Om du inte vill dela rum med annan resedeltagare utan önskar bo i eget rum så ordnar vi detta mot ett tillägg till självkostnadspris, vilket brukar bli ca 8000 SEK för 6 nätter. Om du vet vem du vill dela rum med så ange detta i din anmälan, annars sker fördelning bland resterande deltagare, med hänsyn tagen till kön.

Avbeställningsförsäkring hos ERV, 1400 SEK/person vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg. vanligtvis täcker den svenska hemförsäkringen detta , så kontrollera detta först. 

Kompletterande reseförsäkring 550 SEK/person för 7 dagar hos ERV.

BETALNINGSVILLKOR
I samband med anmälan får du en mottagningsbekräftelse. Vi fakturerar deltagaravgiften med eventuellt personliga tillägg efter din anmälan. Betalningsvillkoren är 30 dagar. Färdhandlingar skickas två (2) veckor före avresan.

Sista datum för anmälan är den 14 december 2018, därefter kan deltagande erbjudas i mån av plats.  Antalet platser är maximerat till 23 personer. 

AVBOKNING OCH ÖVERLÅTELSE
Vid avbokning av anmälan till och med den 30 november 2018 återbetalas erlagd deltagaravgift, minus en administrationsavgift om 900 SEK. 

Vid avbokning efter den 14 december 2018 och fram till och med den 28 februari 2019 återbetalas den erlagda deltagaravgiften, minus en administrations-/bokningsavgift för flyg och hotell på 9900 SEK. Från och med den 1 mars 2019 återbetalas inte någon del av deltagaravgiften, om inte avbokning orsakas av sjukdom, verifierat med läkarintyg. Vid sådan omständighet  återbetalas erlagd deltagaravgift minus avbokningskostnad om 9900 SEK och ev erlagt avbeställningskydd för flyg och reseförsäkring.

En bokad och betald resa kan överlåtas på annan resenär utan extra kostnad fram till och med 1 mars 2019. Därefter och fram till resans avgång kan överlåtese ske i enlighet med flygbolagets prislista.

ESTA
Sedan år 2009, måste alla svenska medborgare som ska vistas i USA att ansöka om ett ESTA (elektroniskt system för reseauktorisering). Om du inte redan har en giltig ESTA (giltigt två år efter beviljad ansökan) så måste du göra detta på ESTAs hemsida som du når via denna länk.

Vi reserverar oss för ändringar som vi idag inte kan överblicka.

ANMÄLAN HR-RESA 2019

 • Dina personuppgifter behandlas för att administrera, fakturera och redovisa resan. Dina personuppgifter kommer raderas från Probiznets administrationsregister 30 kalenderdagar efter resans hemkomst.

  Probiznet har ett personuppgiftsbiträdesavtal med Hemsida24 som är systemleverantör och driftpartner av denna hemsida.

Formulär för kompletterande deltagaruppgifter.