Häng med oss på
            IT-TREND resa Till
            SYDNEY

                                24 okt - 02 nov 2019

Nu äntligen har vi datumen klara för vår IT-trend resa till Australien, Sydney 2019. Om du är nyfiken och vill veta mer om denna unika möjlighet att inspireras och bygga ditt nätverk, så hör av dig nu direkt!
 

RESEFAKTA

DATUM
En inspirations- och nätverksresa till Sydney den 24 okt till 2 nov 2019. Utresa sker från Arlanda (ARN) torsdag den 24 okt. Ankomst till Sydney (SYD) . Hemresan startar från Sydney (SYD) fredagen den 01 nov och vi ankommer till ARN lördagen den 02 nov. 

PROGRAM
Förutom deltagande under två dagar på den stora teknikmässan CEBIT Austarlia så kommer vi att besöka Google och andra högintressanta företag som ligger i spets när det gäller IT-digitalisering och IT Tech. Utöver det kommer vi att inspireras och utbyta erfarenheter kollegor emellan så ska vi naturligtvis också uppleva den pulserande och mångkulturella storstaden och de fantastiskt vackra omgivningarna.

ANMÄLAN
Om du idag jobbar inom IT-området, är nyfiken på de senaste trenderna och vill bygga nätverk av kollegor - tveka inte att anmäla dig direkt. Resan är nämligen begränsad till 20 deltagare. Principen som gäller är "först till kvarn".

Sista anmälningsdag är den 30 april 2019 och därefter om plats finns tillgänglig.

FRÅGOR
Har du frågor eller synpunkter så hör gärna av dig till oss via vår kontaktsida.
 

PRIS 
Resans pris är totalt 44 800 SEK per deltagare, exkl moms. Priserna är baserade på valutan i januari 2019.

Priset inkluderar;

 • Flyg t/r Arlanda-Sydney i ekonomiklass (inkl standard catering, dryck och incheckning av bagage enligt gällande regler).
 • Transfer till hotell. Välkomstmiddag. 
 • Inkvartering totalt 7 nätter, del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell (SAS Radisson eller motsvarande standard med tillgång till wifi, träning, samlingslokal, restaurang/bar o dyl).
 • Frukostbuffe under 7 dagar. 
 • Egen transferbuss under företagsbesöken och till och fran flygplats som hämtar och lämnar vid vårt hotell i Sydney.
 • Företagsbesök med presentationer och intressanta föreläsningar.
 • CEBIT-mässa (1-2 dagar) "Business to the power of tech - CEBIT showcases the dynamic merger of business with technology, where it's going and how it can help you."
 • Guidad utflykt Sydney eller motsvarande för den som så önskar (se tillägg nedan)
 • Svensktalande reseledare som medföljer på hela resan.
 • Service och bagageavgifter på hotellet.
Vi reserverar oss även för prisökning utanför vår kontroll, såsom Force Majeure, konkurs, tidtabellförändringar, nya flygskatter, bränsletillägg etc.


TILLÄGG
Mot ett tillägg av 1200 SEK så kan du under din "söndag" följa med på en underbar utflykt genom Sydney där vi gör en stadstur till kända område. På resan i vår egen chartrade buss så gör vi ett stopp vid Sydney opera house, botaniska trädgärd och andra intressanta område.

Om du inte vill dela rum med annan resedeltagare utan önskar bo i eget rum så ordnar vi detta mot ett tillägg till självkostnadspris, vilket brukar bli ca 11000 SEK för 7 nätter. Om du vet vem du vill dela rum med så ange detta i din anmälan, annars sker fördelning bland resterande deltagare, med hänsyn tagen till kön.

Avbeställningsförsäkring hos ERV, 1400 SEK/person vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg. vanligtvis täcker den svenska hemförsäkringen detta , så kontrollera detta först. 

Kompletterande reseförsäkring 700 SEK/person för 9 dagar hos ERV.

BETALNINGSVILLKOR
I samband med anmälan får du en mottagningsbekräftelse. Vi fakturerar deltagaravgiften med eventuellt personliga tillägg efter din anmälan. Betalningsvillkoren är 10 dagar. Färdhandlingar skickas två (2) veckor före avresan.

Sista datum för anmälan är den 30 april 2019, därefter kan deltagande erbjudas i mån av plats.  Antalet platser är maximerat till 20 personer. 

AVBOKNING OCH ÖVERLÅTELSE
Vid avbokning av anmälan till och med den 30 maj 2019 återbetalas erlagd deltagaravgift, minus en administrationsavgift om 1000 SEK. 

Vid avbokning efter den 1 juni 2019 och fram till och med den 30 juni 2019 återbetalas den erlagda deltagaravgiften, minus en administrations-/bokningsavgift för flyg och hotell på 12 900 SEK. Från och med den 1 aug 2019 återbetalas inte någon del av deltagaravgiften, om inte avbokning orsakas av sjukdom, verifierat med läkarintyg med erlagd avbeställningsskydd. Vid sådan omständighet  återbetalas erlagd deltagaravgift minus avbokningskostnad om 9900 SEK och ev erlagt avbeställningskydd för flyg och reseförsäkring.

En bokad och betald resa kan överlåtas på annan resenär utan extra kostnad fram till och med 14 sept 2019. Därefter och fram till resans avgång kan överlåtese ske i enlighet med flygbolagets prislista.

AUSTRALIEN VISIUM
Alla svenska medborgare som ska vistas i Austrlien behöver ansöka om ett eVISITOR subclass 651. Visumet ger dig rätt att stanna i Australien i max 3 månader. På detta visum får vi göra företagsbesök. 90% av sökande brukar ta 2 dagar att processa. Ansökan kan göras via denna länk.

Vi reserverar oss för ändringar som vi idag inte kan överblicka.

ANMÄLAN till IT-trend resa Sydney 2019

 • Dina personuppgifter behandlas för att administrera, fakturera och redovisa resan. Dina personuppgifter kommer raderas från Probiznets administrationsregister 30 kalenderdagar efter resans hemkomst.

  Probiznet har ett personuppgiftsbiträdesavtal med Hemsida24 som är systemleverantör och driftpartner av denna hemsida.