Vi skapar Kreativa möten mellan människor

Genom att människor möts och utbyter erfarenheter och
innovativa idéer så skapas nya möjligheter för utveckling
och tillväxt. Värdeskapande affärer helt enkelt.

Knowit HRM arrangerar i samarbete med Probiznet en inspirations- och nätverksresa till San Francisco och Silicon Valley den 16-23 mars 2019.   
  Vi kommer att besöka LinkedIn, Institute for the Future, Stanford University och flera andra högintressanta företag som ligger i spets när det gäller HR-digitalisering, HR Tech och att skapa framtidens arbetsplatser. 
  Om du idag jobbar inom HR-området, är nyfiken på de senaste trenderna och vill bygga nätverk av kollegor - tveka inte att anmäla dig direkt. Resan är nämligen begränsad till 25 deltagare och vi märker att intresset redan är stort.
  Läs mer och anmäld dig här.

I samarbete med Swedara Group arrangerar Probiznet en affärsresa till Dubai under hösten 2018. Om du är entreprenör eller företag som vill expandera på en av världens största marknader så kontakta oss så berättar vi mer.

I oktober 2017 arrangerade Probiznet en mycket uppskattad resa till hongkong och Shanghai med besök på Tendsent som driver världens största chatplattform, WeChat. Vi besökte även Volvo Geerlys utvecklingscentrum och världens största e-handelsplattform Alibaba. Vill du veta mer så läs här.

Tillsammans med IEC, Information Engineering Center a rangerade Probiznet 2016 en resa till San Francisco och Silicon Valley med besök hos Tesla Motors, Prezi, Zendesk, Salesforce, Institute for the Future och många fler. Du ser bilder och kan läs mer här.

I samarbete med Miljöfordon Sverige så arrangerade Probiznet en resa till Motormässan i Frankfurt 2015 med fokus på fosilfria bränslen. Under resan besöktes även Opels fabrik. Läs mer här.

2014 arrangerade Dataföreningen i Sverige en resa till san Francisco och Silicon valle med besök på LinkedIn, Google, Tesla och Standford University för att bara nämna några av alla fantastiska möten. Probiznet var researrangör och reseledare. Vill du se bilder från vår resa och läsa mer im resan så kan du göra det här.

"Vi har anlitat Probiznet som min och ledningsgruppens rådgivare, pådrivare och inspiratör när det gäller affärs- och kompetensutveckling. Vi är ett expansivt tillväxtföretag inom vattenrening som kunnat ökat vår lönsamhet och konkurrenskraft.  Vi är mycket nöjda med Probiznets konsultinsatser och ser fram emot ett långt samarbete."

Martin Höjer, VD Aqua Experten

Epost: info@probiznet.se

Office:
HK, Lindhagsg 137, 112 15  Stockholm Videum, Framtidsv 16, 351 96 Växjö 

Org.nr: 556926-0085