HR-resa till Dublin
och The People Summit

1 - 4 april 2020

Nu kan Probiznet och Advisor HR erbjuda dig en fanstatisk resa till Dublin där vi deltar på HR-eventet The People Summit 2020 och besöker några av världens ledande företag som har sina europakontor i Dublin. Dessutom kommer vi deltaga på en nätverksträff med HR-inriktning.
 

RESEFAKTA

DATUM
En inspirations- och nätverksresa till Dublin onsdagen den 1 april till lördagen den 4 april 2020.  Vi flyger med SAS och deras ekonomi flight, med lägsta CO2-utsläpp.

PROGRAM
Förutom deltagande under en heldag på det stora HR-eventet The People Summit 2020 så kommer vi besöka och inspireras av kollegor på ett flertal stora och internationellt kända företag med koppling till HR och HR Tech. T ex har företagen LinkedIn, Slack och Google sina huvudkontor för Europa i Dublin. Naturligtvis kommer vi också uppleva den pulserande och mångkulturella storstaden och dess omgivningar.

Ett signum för våra tidigare resor har varit att du som deltagare också ges möjlighet att önska intressanta företagsbesök, så har du något önskemål så tar vi gärna emot dessa.

MÅLGRUPP
Om du idag jobbar inom HR-området, är nyfiken på de senaste trenderna och vill bygga nätverk med kollegor - tveka inte att anmäla dig direkt. Resan är nämligen begränsad till 20 deltagare. Principen som gäller är "först till kvarn".

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag är den 17 januari 2020 och därefter om om eventuella platser finns kvar. 
Du kan nu göra en Intresseanmälan, vilken alltså inte är bindande. Först efter den 1 januari skickar vi ut en bindande anmälan och faktura på din deltagaravgift. 

FRÅGOR
Har du frågor eller synpunkter så kontakta oss

PRIS 
Resans pris är totalt 18.900 SEK per deltagare, exkl moms. Priserna är baserade på valutan i oktober 2020.

Priset inkluderar;

 • Flyg med SAS t/r Arlanda-Dublin i ekonomiklass (inkl standard catering, dryck och incheckning av bagage enligt gällande regler).
 • Transfer till och från hotell. Välkomstmiddag på hotellet under ankomstdagen.
 • Inkvartering totalt 3 nätter, del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell (SAS Radisson eller motsvarande standard med tillgång till wifi, träning, samlingslokal, restaurang/bar o dyl). Enkelrum kan erhållas mot tillägg.
 • Frukostbuffe under 3 dagar och luncher (ej resdagar)
 • Transfer till och från företagsbesöken. 
 • Företagsbesök med kortare föredrag på 3-4 internationellt kända företag med koppling till HR och HR Tech. 
 • Biljett till heldagskonferensen The People Summit. som 2020 har temat "Action Centred HR - Achieving Through People". Läs mer här
 • Guidad utflykt till närliggande slott med whiskeyprovning för den som så önskar (se tillägg nedan)
 • Svensktalande reseledare som medföljer på hela resan.
 • Service och bagageavgifter på hotellet.
Vi reserverar oss även för prisökning utanför vår kontroll, såsom Force Majeure, konkurs, tidtabellförändringar, nya flygskatter, bränsletillägg etc.


TILLÄGG
Mot ett tillägg av 900 SEK så kan du under lördagen följa med på en stadstur till kända område samt whiskeyprovning. Lunch ingår.

Om du inte vill dela rum med annan resedeltagare utan önskar bo i eget rum så ordnar vi detta mot ett tillägg till självkostnadspris, vilket motsvarar ca 3.000 SEK.  Om du vet vem du vill dela rum med så ange detta i din anmälan, annars sker fördelning bland resterande deltagare, med hänsyn tagen till kön.

Möjlighet finns att som grupp teckna avbeställningsförsäkring hos ERV, ca 600 SEK/person vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg. Vanligtvis täcker din företagsförsäkring detta, så kontrollera detta först. 

Kompletterande reseförsäkring finns också möjlighet att teckna om du vill för ca 250 SEK/person för 4 dagar hos ERV.

BETALNINGSVILLKOR
I samband med anmälan får du en mottagningsbekräftelse. Vi fakturerar deltagaravgiften med eventuellt personliga tillägg efter din anmälan. Betalningsvillkoren är 30 dagar. Färdhandlingar skickas två (2) veckor före avresan.


AVBOKNING OCH ÖVERLÅTELSE
Vid avbokning av anmälan till och med den 7 februari 2020 så återbetalas erlagd deltagaravgift, minus en administrationsavgift om 500 SEK. 

Vid avbokning efter den 7 februari och fram till och med den 28 februari 2020 återbetalas den erlagda deltagaravgiften, minus en administrations-/bokningsavgift för flyg och hotell på 5.900 SEK. Från och med den 1 mars 2020 återbetalas inte någon del av deltagaravgiften, om inte avbokning orsakas av sjukdom, verifierat med läkarintyg med erlagd avbeställningsskydd. 

En bokad och betald resa kan överlåtas på annan resenär utan extra kostnad fram till och med 23 mars 2020. Därefter och fram till resans avgång kan överlåtese ske i enlighet med flygbolagets prislista.
 

Vi reserverar oss för ändringar som vi idag inte kan överblicka.

INTRESSEANMÄLAN  
HR-RESA DUBLIN 1-4 april 2020

 • Dina personuppgifter behandlas för att administrera, fakturera och redovisa resan. Dina personuppgifter kommer raderas från Probiznets administrationsregister 30 kalenderdagar efter resans hemkomst.

  Probiznet har ett personuppgiftsbiträdesavtal med Hemsida24 som är systemleverantör och driftpartner av denna hemsida.